DigitalMint, EMoney Commerce Partner om Bitcoin ATM-locaties uit te breiden

De eerste lancering met E Money vereist 10 Bitcoin-geldautomaten in gemakswinkels in het centrum en het zuiden van Illinois, met de verwachting dat er de komende maanden nog 27 geldautomaten in heel Illinois en Missouri zullen openen.

 

Bitcoin Point-of-Sale (POS) -provider DigitalMint heeft een overeenkomst gesloten met EMoney Commerce, een innovatieve ATM-operator die eigendom is van vrouwen, om meer consumenten in het hele Midwesten via geldautomaten toegang te geven tot cryptocurrency.

 

De eerste lancering met EMoney vereist 10 Bitcoin-geldautomaten in gemakswinkels in het centrum en het zuiden van Illinois, waaronder Peoria, Springfield en Bloomington, met de verwachting dat er de komende maanden nog 27 geldautomaten in heel Illinois en Missouri zullen openen. zilliqa koers is stabiel.


 

“Net als DigitalMint heeft EMoney de uitgebreide ervaring en ondernemersgeest om de kansen in het cryptocurrency-segment te vergroten”, zegt Marc Grens, President en medeoprichter van DigitalMint. “We kijken ernaar uit om samen te werken aan een meer Bitcoin-ready land, vooral door onze wederzijdse betrokkenheid van onderbelichte gemeenschappen.”

 

Deze uitbreiding door DigitalMint komt ongeveer een jaar na de aankondiging van het grote proefprogramma met Circle K in Nevada en Arizona. DigitalMint blijft groeien in haar inspanningen om transacties met cryptocurrency toegankelijker te maken voor het grote publiek door middel van fysieke kiosken, geldautomaten en loketten. Alleen al in 2019 werkte het bedrijf, naast Circle K, samen met verschillende andere gelijkgestemde bedrijven, zoals Community Financial Service, EZ Money, Cheque Cashing USA, CheckChangers, Kelley Williamson Company, United Cheque Cashing, Friendly Cheque Cashing, Continental Currency Services, Digital Currency Systems, Answers Etc. en SecureCheck Cashing Systems om een ​​netwerk van meer dan 350 locaties op te bouwen, verspreid over 26 Amerikaanse staten.

 

“Het team van E Money kan niet enthousiaster zijn om samen te werken met een pionier op het gebied van Bitcoin-verkooppunten zoals DigitalMint”, zegt Paige George, Partner bij EMoney Commerce. “We weten dat E Money en DigitalMint met onze gezamenlijke kennis Bitcoin-transacties door het hele land kunnen innoveren, vergemakkelijken en populair maken.”

 

Van financiële servicecentra tot allerlei retailers zoals gemakswinkels en benzinestations, overal verschijnen Bitcoin ATM-locaties. digybyte kopen voor stabiliteit.

 

DigitalMint, een in Chicago gevestigde provider van cryptocurrency, opgericht in 2014, stelt consumenten in staat om Bitcoin te kopen via fysieke kiosken en loketten. DigitalMint werkt samen met meer dan 350 fysieke locaties in de Verenigde Staten, waaronder financiële servicecentra, buurtwinkels, supermarkten, benzinestations en andere retailers.